BiSU’dan tek tuşla sudan sonra şimdi de market alışverişi özelliği: Bi’liste

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak ve su sipariş etme deneyimini iyileştirmek için 2015 yılında kurulan ve 35 ilde yaklaşık 200 bin haneye, 50’dan fazla su markasının sipariş iletimine aracılık eden BiSU yeni online market hizmeti Bi’market’le büyümeye devam ediyor.

istegelsin ile yaptığı operasyonel ve teknolojik iş birliği ile 7000’den fazla ürün çeşidini BiSU uygulamasının içinde bulunan Bi’market’le kullanıcılarına ulaştıran BiSU sahiplendiği tek tuşla sipariş deneyimini market alışverişi için de uygulayarak kullanıcılarına “Bi’liste“ özelliğini tanıttı.

Bi’liste ile tek tuşla market alışverişi

Yaklaşık 5 senedir sadece tek bir butonla kullanıcılarının su siparişlerini 1 saniye içinde verebilmelerini sağlayan BiSU aynı deneyimi Bi’market’te oluşturduğu hazır alışveriş listeleriyle sağlamayı hedefliyor. BiSU kullanıcıları market alışverişinde pratikliğe, zamana, alışverişi eksiksiz tamamlamaya ve yapacağı alışverişin konsepti için ilhama ihtiyaç duyduğu her an Bi’liste’de bulunan hazır alışveriş listelerini kullanabilir ve tek tuşla siparişe dönüştürebilir. “Ev taşırken lazım olacak malzemelerden” oluşan alışveriş listelerinden “harika bir İtalyan akşamı hazırlamak için gereken ürünler ve tariflere” kadar onlarca liste Bi’liste özelliği ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Bi’market İzmit ve Ankara’da

Yeni nesil bir alışveriş deneyimi yaşatan Bi’market operasyonel ve teknolojik iş ortağı İstegelsin’le birlikte kısa süre önce İzmit ve Ankara’ya açıldığını duyurdu. Online market alışverişi pazarında sürekli yeniliklerin peşinden koşan bir marka olmayı sürdüreceklerini belirten BiSU kurucu ortağı Ergin Üner Bi’market hakkında ” BiSU konsepti olarak ekosistemde kabul görmüş olan “tek tuşla sipariş” deneyimini online market alışverişine adapte edebilmek için ekip olarak çok çalıştık. Kullanıcılarımızın hayatını daha da kolaylaştıracağımıza inanıyorum. Offline market alışverişi deneyiminden bağımsız tamamen yenilikçi ve tamamen online bu konsepti Türkiye’de ilk defa uygulayan marka olduğumuz için de oldukça mutluyum. Bi’market’le ilk ayımızda 87.777 ürünü kullanıcılarımıza ulaştırdık. Hızla büyüyoruz ve hizmet verdiğimiz İstanbul, İzmit ve Ankara’daki kullanıcılarımızın alışveriş süreçlerini daha da kolaylaştırmayı hedefliyoruz, yakında farklı sürprizlerimiz de olacak. En kısa sürede BiSU’nun hizmet verdiği 35 şehirde de Bi’market’i kullanıcılarımızla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz. ” şeklinde bilgi paylaştı.

Güncel İçerikler