250 bin dolara kadar yatırım imkanı sunan StartersHub XO Programı başvuruları açıldı

StartersHub tarafından farklı ülkelerden erken aşama teknoloji girişimlerini hızlandırmak üzere ikincisi düzenlenen StartersHub XO Programı için başvurular başladı.

Son başvuru tarihi: 20 Mayıs 2018

Programa bu bağlantıdan başvurabilirsiniz.

Bu yıl BSH Ev Aletleri, Unilever ve Türk Hava Yolları iş birliğiyle başlatılacak olan program ilk aşamada 20.000 dolar ön sermaye, teknik destek, mentorluk ve network imkanları ile girişimlere özel fırsatlar sunuyor. 6 ay sonunda programı başarıyla tamamlayan girişimlere ise 250.000 dolar’a kadar yatırım imkanı sağlıyor.

Geçtiğimiz yıl Eyedius, Kimola, Paym.es gibi dikkat çeken girişimleri mezun eden StartersHub XO Programı, bu sene BSH Ev Aletleri, Unilever ve Türk Hava Yolları iş birliği ile “Bağlantılı Yaşam ve Akıllı Evler” (Connected Living and Smart Homes), “Yaşam Bilimleri” (Life Sciences) ve “Seyahat ve Havacılık Hizmetleri” (Travel and Aviation Services) alanlarına odaklanıyor.

Belirlenen alanlarda çalışmalar yapan erken aşama teknoloji girişimleri StartersHub ve iş birliği yaptığı global şirketlerin sektörel tecrübelerinden, network’ünden ve uzmanlığından faydalanacak, her ay düzenli olarak belirlenen hedefleri doğrultusunda girişimlerini hızlandırma şansı yakalayacaklar.

Programa bu bağlantıdan başvurabilirsiniz.

Güncel İçerikler