Workinton kuluçka merkezi Workincubation’dan mezun olan 10 girişim

Ortak ve paylaşımlı çalışma alanı hizmeti sunan Workinton tarafından hayata geçirilen kuluçka merkezi Workincubation ilk mezunlarını verdi. Toplamda 10 girişimin sahne aldığı demo day’de girişimler, kuluçka programında kaldıkları süre içerisinde nasıl bir yol aldıklarını anlattılar. Şimdi o girişimeri birlikte tanıyalım:

Workincubation Demo Day sahnesine çıkan 10 girişim:

Book Book: Kullanıcıları dijital kütüphanelerinde sadece sevdiği kitapların sevdiği bölümlerini bulundurmalarını ve bu notları her zaman ulaşma ve paylaşma imkânı sunan bir mobil uygulamadır.

Heystyleit (App Store): Kişisel stil danışmanlığı desteği veren mobil uygulamadır

Bonobo: Arkadaşlarınıza veya çevrenizdeki herhangi birine bir şeyler ısmarlamanızı sağlayan bir tür sanal paradır.

KahvegibiKahve: Taze ve kaliteli filtre kahveyi zahmetsizce demleyebilme kolaylığı sağlayan kahve ürünüdür.

Latte: İnsanların güzellik kavramını objektif bir şekilde kavrayabileceği ve dinamik bir istatistiksel veri sunan sosyal medya platformudur.

Outliers Notebook: Mobil uygulamalar ile dijitalleşen ve silinip tekrar kullanılabilen akıllı not defteridir.

Pulp: Kullanıcıların videoları birleştirmesine olanak tanıyarak mevcut sosyal medya servislerinin sağlayamadığı sağlıklı sosyalleşme ve iletişimi sağlayan sosyal medya platformudur.

Spechy: İşletmelerin tüm iletişim kanallarını tek bir kanal üzerinden yönetildiği bir platformdur.

Subcon: Geliştirilen cihaz ve yazılım sayesinde internet erişimi olmaksızın internetin işlevlerini gerçekleştirebilen bir teknolojidir.

Visar: İnsanların kodlama ya da tasarım bilmeden kendi artırılmış gerçeklik uygulamalarını yapabilecekleri bir platformdur.

Güncel İçerikler