Günlük 7 İngilizce kelime öğreten Hello7, BIC Angels’tan tohum yatırım aldı

BIC Angels tarafından son zamanlarda yapılan 7 yeni yatırımı açıklamaya başlıyoruz. İlk yatırım BIC101 Hızlandırma Programı‘na kabul edilen günlük 7 yeni yabancı kelime öğreten Hello7‘ye 1.4 milyon TL değerleme üzerinden tohum yatırım olarak yapıldı.

Hello7 her İngilizce kelimeyi eğlenceli bir GIF ile eşleştirip kullanıcılarına her gün 7 yeni İngilizce kelime öğretiyor. Eğlence ile eğitimi sadece arayüz tasarımı ile değil mekanizması ile de birleştiriyor. Alınan bu yatırımla beraber Hello7, hızlıca yeni dillerde de hizmet vermeye başlayıp yurtdışı pazarlara açılmayı hedefliyor. Ekip ilk andan itibaren global bir marka yaratma isteklerini dile getiriyor.

Uygulanan günlük eğitim akışı içinde faydası, tüm dünya eğitmenleri tarafından onaylanmış bağdaştırma, aralıklı tekrarlama, basitleştirilmiş seanslar ve bilinçaltı öğrenim tekniklerini kullanıyor.

İki kurucu ortak Enis Çoban ve Erkin Çoban kardeşler, 10 yılı aşkın profesyonel iş hayatları süresince bir çoğu global markalara olmak üzere onlarca dijital proje hayata geçirdiler. Hello7’ın genel koordinatörlüğünü Erkin Çoban üstlenirken teknik altyapı Enis Çoban tarafından geliştiriliyor. “Yeni girişimlerin en önemli başarı kriteri olarak görülen ekip faktörü kendimize en çok güvendiğimiz alanlardan biri.” diye ekliyorlar. Girişim, Mayıs 2017‘de kuruldu.

Hello7’ın 2017-2018 ve uzun dönemli hedefleri

Çoban kardeşler hedefleriyle ilgili şunları söylüyor: “Hedefimizi hiçbir zaman yerel pazar ile sınırlı tutmadık. Hello7 hızlı büyüme için özel olarak tasarlandı. Hizmet skalası içerisinde sunulması planlanmış bazı özellikler kasten ama geçici olarak dışarıda bırakıldı. Önümüzdeki dönemde eklenecek bu yeni özellikler ile Hello7’ın ürün evrimini tamamlayıp pazardaki yerini sağlamlaştırmayı amaçlıyoruz. Maalesef bu özellikleri henüz açıklayamıyoruz.

2017 sonuna kadar Türkçe’ye ek olarak Rusça, Almanca ve İspanyolca dillerinde de hizmet vermeye başlayacağız. 2018 içinde ise Portekizce, Fransızca, Arapça, Japonca hizmet verdiğimiz diller arasında yer alacaklar.

Mayıs 2017 başında iOS kullanıcılarının beğenisine sunulan Hello7, kısa zamanda 75 bin kullanıcı tarafından indirildi. Henüz sadece Türkçe ve iOS kullanıcılarına hizmet veren Hello7 yeni diller ve Android versiyonunun yayınlanması ile de hızlı büyümesini daha da hızlandıracak.

Güncel İçerikler