2016 Yılında Macaristan’dan Gözümüze Çarpan 8 Startup

logoEnbrite.ly : Budapeşte merkezli startup kullanıcılarına pazarlama kaynaklarının tam analizini ve sahtecilik ile mücadele etmek için operasyon planı ile birleşik detaylı bir rapor sunuyor. Aynı zamanda kullanıcıların farklı pazarlama kanallarına olan yatırımlarının geri dönüşünü arttıran güvenli bir büyüme vaadediyor. Gelecek vaadeden bu startup 2014 yılında kuruldu ve tohum yatırımı 750Bin Avro civarında.

analogAnalog.co : Kollektif zekanın gücü ile Analog.co firması sahip oldupunuz pasif bilgi birikimini pratik tavsiylere döndürmeyi amaçlıyor.Analogy Co. ile kendi sanal danışmanınızı yaratabilirsiniz.Budapeşte merkezli startup 2014 yılında kuruldu ve risk sermayesi 587Bin Dolara yükselmiş durumda.

risingstackRisingstack : 2014 yılında kurulan startup, kurumsal yazılımları güçlendirmek amaçlı, Node.js ve microservice eğitimi ve danışmanlığı veriyor. Budapeşte merkezli firma JavaScript uygulamalarının, dizayn,geliştirme,test,çalıştırma ve bakım aşamalarında müşterilerine tam teşekküllü bir yardım sağlıyor.Şu ana kadar Risingstack’in arkasındaki takım risk sermayesini arttırmayı başaramadı.

opp.ioOpp.io : Büyük ve küçük toplantılarda takımların daha üretken zaman geçirebilmesi için etkili bir hizmet sunuyor.2014 yılında başlayan startup, toplantı esnasında oldukça güzel bir not alma aracı. Toplantı sonrası bu notların üzerinden gitmeyi de keyifli hale getiriyor.Firmanın Budapeşte ve San Francisco’da iki merkezi bulunmakta

Canphotody : Budapeşte merkezli gelecek vaadeden bir firma olan Candy, web üzerinde en iyi içerikleri organize etmenin rahat ve görsel yöntemini hizmet olarak kullanıcılarına sunuyor. Candy’yi  aynı zamanda kendinizi sunum, essay ve makale gibi içeriklere hazırlamak için de kullanabilirsiniz. 2014’te kurulan Cany henüz risk sermayesini genişletemedi.

PublishDrivePublishDrive : Dijital yayıncılık için girişimci kaynak planlaması çözümleri sunan PublishDrive, Global e-kitap satışlarını arttırmayı amaçlıyor. Akıllı analitikleri ve hızlı dağıtımı ile 400 e-mağazaya hizmet veriyor.2014 yılında Budapeşte’de kurulan firma dağıtım dışında e-kitap üretimi,fiyat yönetimi,satış,pazarlama,satış rapoları ve faturalandırma hizmetlerini de kullanıcıya sunuyor.Bu genç girişim şu ana kadar risk sermayesi yardımı alamadı.

Shoshokabell.comka : Uygulama olarak akıllı bisiklet sensörü ‘Shoka Bell’ ile gelen ve bisikletçilere kullanışlı özellikler sunan Shoka 2014 yılında kuruldu ve Budapeşte merkezli bir start-up. Klasik bir fitness uygulamasınına ek olarak geo-lokasyon,navigasyon ve yol uyarı sistemi sunan Shoka girişimi 112Bin Dolar risk sermayesini kapmış durumda.

bitriseBitrise : Budapeşte merkezli Bitrise, uygulama geliştiricelere günlük görev otomasyonu yardımı sunuyor. 2015 yılında kurulan startup henüz risk sermayesini arttırmayı başaramadı.

Güncel İçerikler